Pages

Sunday, November 18, 2007

Wednesday, November 7, 2007

GET THE LONDON LOOK - VERSIUNE SOFT PUNK sau....endless feat. Luci P(unk)


Marti seara ne-am cam simtit bine .... Impreuna cu Luci Pop, Dork(Dan & Amir), Anca Ceataras, Maria Ciubotaru, Ludmila Corlateanu, Mirela Diaconu, Carina Rusu, Anda Chitan si Claudia Castrase, am incercat sa propunem un fel de street fashion cu tinute inspirate de vibratii londoneze. Luci P, Angi, Dana Dorobantu ...& comitetu' , sunteti FAINI :)!!!

endless + andrei andrei = FOR HIM MAGAZINE

Probabil ca ati citit zilele trecute in presa despre posesorul celui mai sexy fund din lume :), Andrei Andrei , premiul pe care l-a castigat si noutatile din cariera lui de model. Acum cateva luni,ne-am intalnit in Timisoara si impreuna cu Marius Danci am facut un shooting pentru site-ul meu, linia ''endless men'' a carei imagine este Andrei si pentru numarul din aceasta luna al revistei FHM. O parte dintre fotografii sunt in slide show-ul de mai jos, vor urma si altele pe site (soon) :)...
enjoy!

''Made in Romania'' : Propunerile sunt conturate intr-un spirit lejer, de la smokingul clasic la detalii bine stabilite, aplicate unei linii casual/sport, de la basic la black. Sunt accentuate detalii subtile, contrastul finisat/nefinisat si tricourile cu personalizari grafice, un must have al noului sezon. Pictorialul din ultimul numar al revistei FHM , propune mai mult decat moda, o stare de spirit, un stil simplu si confortabil cu detalii bine punctate.O surprindere a modei de la basic la sofisticat, un ''endless'' original intre tendinte , lejeritate, muzica si experiment. Magazinul Superstar , ca indiciu, asta ca sa stii unde le poti gasi! (Ciprian Sipos - Fashion Director FHM)