Pages

Sunday, December 30, 2007

from Paris with LOVE

Heeyyyy ..!!! E ready www.endless.ro de vazut cand aveti kef... Multumesc - Mirela & Adi,Cristi Ionescu :), Andrei Andrei, Marius, Angel, Carmen, Adri ......
Salutari din Paris si un AN NOU EXCELENT !!!!
In 2008 MAKE IT HAPPEN (tot ce va doriti voi) !!!!

Tuesday, December 18, 2007

Pe STILETTO ( http://www.stiletto.ro/beauty/parfumuri/eternitate-intr-un-flacon-endless-26-gold-fragrance.html ), despre parfumul ''endless'' realizat de Tavi la Versailles (octaviancoifan.blogspot.com).

Monday, December 17, 2007

UP this week :



Ciocolata PITIC, pictorialul din Cosmo ;), videoclipul ''Early Winter'' (Gwen Stefani) si ultimul v.clip Kylie (2 hearts), 20 dec. - mama mea ca e ziua ei :), ''The Secret'', hartia pe care am cumparat-o pt. impachetatul cadourilor de Craciun, ''Funky Business'', filmele cu Galliano de pe blogul lui Tavi, cd-ul de la Elena (Dj.Project) si playlist T****2 de pe desktop.

L'air de Paris...''la borcan''



Pe cat de fericita am fost la aflarea vestii ca se va lansa varianta ro. a revistei BAZAAR, pe-atat de dezamagita am fost de primul numar, il simteam ca un fel de revista facuta mai mult pt. ca trebuie si pt. ca deja numele si pretul revistei vand oricum.... Surpriza a fost al doilea numar, mult, mult mai stufos, mai interesant, mai dinamic in subiecte, pictoriale si invitati. Imi place tricoul Lanvin (pag.35), cu o schita a lui Alber Elbaz imprimata, schita lui Galliano pt. aniversarea BAZAAR 140 si articolul scris de Ovidiu Buta. Mai ales articolul :)...
Ar fi frumos sa scrie mai des si mai mult in Bazaar k prin restul revistelor , a cam scris ... ''In cautarea cadoului perfect'' este o poveste pastrata intr-o cutie magica nu doar un text cool, plin de solutii creative pentru cadouri speciale ( fie cumparate din pietele de vechituri sau de pe site-uri cu ultimele inventii HI-TECH).
Ovidiu, multumesc pentru ca ai avut incredere si mi-ai publicat photoshopatul ;) si-ti multumesc ....asa, in general... :).