Pages

Sunday, February 10, 2008

Tuesday, February 5, 2008

That really MAKES MY DAY !!!! .....si avantajul de a fi altfel :)


Happy day ;)!!! Aseara s-a mai intamplat un concert live la sediul ''endless'' :)! by TUDOR ! Nu stiu daca e bine ca unele melodii sa fie pe un cd , poate ca si-ar pierde din farmec... Dar cu detalii despre muzica lui Tudor si zapada si fulgii lui colorati :) o sa revin asap.
Tot noaptea trecuta, la o cafea la benzinarie (din pacate in alta parte nu era deskis la ora 2:30 sau daca era deschis nu se mai servea...), am citit ultimul numar din Beau Monde. Pe coperta, langa Diane Krunger, Adi Parfene, un prieten foarte, foarte, foarte drag!!! Un interviu de patru pagini, extrem de consistent si cateva fotografii superbe. ADI, multumesc pt. cat de frumos ai spus...IT MEANS A LOT!!! Christian Stan , nu te cunosc dar dau o bere cu prima ocazie.
''AVANTAJUL DE A FI ALTFEL'' : ''Ca expat, in Occident, ai un punct de vedere de cei care au trait aici, o alta sensibilitate, iar aceasta este un atu care trebuie exploatat la maxim. Bunul-simt , amabilitatea si cei sapte ani de acasa sunt acele calitati vitale pt. a reusi si a te mentine.Lumea modei este teribila, concurenta este enorma, iar sa ramai cu picioarele pe pamant este poate cel mai greu lucru. In Franta, este vital sa ai un stil personal, care sa iti defineasca munca. Atunci cand un client sau o revista te contacteaza, vrea sa stie cat mai clar ce va avea in urma shootingului. Aceasta este dificultatea meseriei: de a ajunge sa ai un fel apare de a privi. Eu imbin reportajul cu cinematografia, cu fotografia de moda... Fotografiile mele sunt momente furate, iar modelele mele nu pozeaza in adevaratul sens al cuvantului. Exista o traire in imaginile mele, un sentiment, o anume emotie...''(Adi Parfene) Despre ''shootingul ca un joc de seductie'' sau despre ''perfect-imprefect '' tot in interviul semnat de Christian Stan.
Maine o sa postez un interviu cu Adi (pt. Dialog Textil, realizat impreuna cu Ovi Buta acum vreo 2 ani).
Gata pauza, back to work, pregatim eveniment MAREEE cu masini;) si colectii COLORATE si v.clipuri si...astazi mai trebuie sa am grija de-o chitara :).

Monday, February 4, 2008

PORNSTAR .....(pentru k asa scria pe t-shirt :) )

Tzup, tzzzup, zilele trecute am facut sute de pozzze noi cu Andrei. Am gasit super studio la Alex in Timisoara, super muzica, super fun :)! A fost destul de greu sa aleg cateva poze pt. ca majoritatea sunt reusite si FARA prelucrari & photoshop. Cu Andrei am lucrat la fel de bine k de obicei si nu spun asta pentru ca e imaginea ''endless men'' ci pt. ca e foarte bun.... ;)mai ales in job-ul lui. Sergiu - hair & make-up si Alex Matusciac (www.fashion-studio.ro) - foto...si eu cu hainele pe-acolo ...:). Andrei, dozele alea de red bull au fost la fix...:)....thx.;)

SARKO STYLE !!!