Pages

Tuesday, March 25, 2008

kisses sweeter than wine:)

De la Tavi (www.octaviancoifan.blogspot.com)

Azi e ziua Alinei! Nu ii spun ca pe furis am deschis o sampanie la Paris, pentru ca nu ma va crede.

Dar mi-am tatuat ca marinarii de altadata Alina si endless pe brat!
In primavara asta se poarta ... lupii de mare, sau calatoriile in universul instelat al modei, atunci cind fiecare stea devine mai mult decit o dorinta.
Nu intimplator in curind va aparea o colectie si o campanie masculina endless - se pare ca designerii masculini din Romania s-au culcat pe o ureche in ultimele sezoane si tot fetele trebuie sa ofere marinarilor canotiera, sapca si funia cu care vor ancora in sezonul urmator!
O calatorie in necunoscut dar cu endless surprize si aventuri demne de lumea piratilor la care cine stie .... poate va aparea un nou parfum in cutia comorilor!
Situri:
www.endless.ro
www.alinalatan.com

VAMA - PE SARMA

Monday, March 24, 2008

Monday, March 17, 2008

1000fragrances si Tavi in NYTimes! FELICITARI :)!

''THE BOARDS: I know, I know: the first rule of message boards is you don’t talk about message boards. But I can’t help it. Basenotes.net is the rialto for perfume talk. Find everything from fragrance notes to hints about which decanters — home rebottlers who have been controversially banned from eBay — can still slip you some of the good stuff. From there you can light out to the perfume-blog wilds: 1000fragrances, Aromascope, Bois de Jasmin, Dust Glitter and Vapor, Fragrance Bouquet, Glass Petal Smoke, Legerdenez, Perfume of Life, Perfume Posse, Pink Manhattan and Scentzilla. For starters.
www.nytimes.com

smart vs. casual (de pe style)

blue planet

petal pushers

synth rocks

Tuesday, March 11, 2008

EXPO TIME...take a look :)

“Odata cu noaptea, povestea” de Alina-Ondine Slimovschi si minunatele ei lucrari -acceptari, asimilari si exaltari ale laturii de copil din fiecare dintre noi, o posibilitate a regasirii esentei visarii si a magicului...
100% FIKLnoi , mai multi, pe-acolo, restaurant, mancare buna, reviste, ziare, muzica, afis, expozitie, oi, baroc, rosu, poveste, prieten bun - personaj , gyuri si exozitia lui, 100% !

a: cu sau fara nori ?
g:....cu norisori :)!!!

a: cu rosu ?
g: nuuuuu....nici un rosu ca se lasa cu necazuri .

a: cu blana?
g: blana ca si scaiul, cu tot cu sunetul de sfasiat.

a: EXCLUSIVIST?
g: exclusiv EU fac ce fac. N-am terminat lucrarile pentru expozitia asta dar sunt bune si asa neterminate, nu ma deranjeaza...

a: ce-ti place?
g: hm..... m-am cam plictisit de jucariile mele. Vreau sa fiu surprins dar sunt foarte pretentios si e dificil. Daca sunt surprins, poate ca imi place :).

a: de care dintre lucrari esti mai atasat ?
g: ofofof.... inca n-am ajuns sa fac lucrari la care sa tin atat de mult incat sa nu le vand si sa le pastrez in atelier.

a: film?
g: MOROMETII !!! Am o tara ....ioi) !!!

a: de cat timp canti la pian ?
g: am pian in casa din clasa a 6-a. L-am primit cadou de la mama si cam de-atunci eram sigur pe situatie :). Impreuna cu fratele meu am inceput sa colectionam instrumente. Imi amintesc foarte clar cum intr-o zi am pus un microfon pe marginea geamului deschis si am inregistrat sunetele de afara. Mi-a placut modul in care sunetele din lumi diferite se completau. Cred ca asta a fost momentul in care am decis sa fac si muzica.

a: ce te inspira?
g: EU sunt EU , controlat, autosuficient.

a: cat de des termini panzele?
g: nu prea termin nimic dar e ok pentru ca daca ma plictisesc incep altele. eu sunt baiat inteligent si stiu ce asteapta oamenii de la mine si-atunci pictez exact ce sunt sigur ca le place. am uitat ca exista si alti pictori , imi plac Serov si Repin , doi pictori rusi. cateodata ei ma inspira si ma ambitioneaza.

a: de ce nu schimbi tematica, nu cred ca duci lipsa de idei ?
g: e ciudat pentru ca oamenii imi comanda variante ale variantelor deja facute. eu fac un fel de remix-uri dar ma gandesc serios sa nu mai iau comensi o perioada si sa recompun universuri. este interesant ca abia dupa expozitia asta am inteles cam cum as vrea sa arate o expozitie de-a mea. Pictorii contemporani nu prea imi plac, nu prea cred ca pot face treaba . EU pot ;)!

a: cate expozitii personale ai avut?
g: cele care conteaza cel mai mult au fost : una in Timisoara, alta in Bucuresti la Carturesti si apoi inca una in Bucuresti pentru ca am vandut tot si primeam foarte multe comenzi.acum cea de la galeria Kalina.

a: cum visezi ?
g: pe perna mea ortopedica :).

a: ce vrei tu....
g: sa traiesc cumva, sa nu mai fiu fortat sa lucrez contratimp comenzile. sa expun, sa dau lucrarile si sa plec oriunde...

a: de ce ai ramas in Timisoara ?
g: dar nu sunt in Timisoara. ar fi prea concret :)...

a: ce anotimp e in lucrarile tale?
g: am vazut o reclama la tv: un camp , un camp verde, bah... ce tare m-a inspirat !!!
ea, flori de papadie, fluturi, o canapea de matase roz.

a: esti orgolios?
g: pai si asta se face tot cu munca. nu sunt dar cu orgoliu faci ce vrei...

a: ce animale iti plac?
g: mie nu-mi plac animalele neaparat. pictez animale ca sa nu pictez oameni pentru ca nu prea am variante.

a: lux?
g: handicapul de a NU POATE LUX ...

a: cu toc?
g: daaa...! imi plac femeile care poarta pantofi cu toc , nu-mi plac balerinii astia pe care-i poarta unele fete, parca au platfus. fundul sta mai bine pe o pereche de pantofi cu toc, proportia e alta. pantofii cu toc sunt mai feminini, in balerini se termina piciorul prea brusc. tocul e mai fin, mai elegant, mai hardcore...hahaha:))

a: daca e hardcore, EA e legata sau e libera (in tablouri) ? de-atata dantela, EA oricum nu prea se vede...
g: pai EA trebuie adunata putin, cum sa fie libera :)?!? Cu dantela.

a: daca pictezi suprarealist, numele lucrarilor sunt tot suprarealiste:
g: ''Oaie cu candelabru'', ''Paun verde'' :)! da ce-s eu, poet :) ??? omul stie ce vede.

a: s-atunci ?
g: FA-O!
www.fikl.com