Pages

Thursday, July 9, 2009

I HAVE MY LIFE - BLAXY GIRLS

sedinta foto la mareeeee

...cu Dalma & the Band :). Super locatie - hotelul VEGA din Mamaia (www.hotelvega.ro).



Friday, July 3, 2009

BLAXY GIRLS

in curand se va lansa videoclipul piesei ''Nu Suporti'' by BLAXY GIRLS ! regia: Dl.Botea :), make-up:Corina Hera, styling A.Latan.


ne-a vizitat si ana maria :)!


... dar ce regizor talentat avem :)...!!!

DYA

Dya a filmat in Bulgaria videoclipul piesei ''Stai'' . Il gasiti pe youtube :). Mai multe detalii pe www.dyamusic.ro.




foto:Alex Matusciac, make-up:Alina Cherciu, styling:Alina Latan

LA ORICE ORA cu VUNK :)

Hey, Vunk ,ex.Vank, au piesa noua si cu tupeu :). LA ORICE ORA! Ne-a placut la filmari si ne pregatim pt. un nou clip ;)!

i LOVE it :) !



Sunt convinsa ca ati vazut clipul:)... Cam asa arata o vedeta... Dincolo de inregistrari, sedinte foto, concerte, stau multe ore de repetitii in studio si nu in ultimul rand multe ore de miscare in sala de sport sau de dans , pentru ca asa arata o persoana fara celulita sau silicon si pe care hainele se aseaza intotdeauna perfect. Bravo :)! thx inna, luci, roton, andra manea (super make-up :))!

Biba

...cateva poze de la sedinta foto realizata impreuna cu Alina Caraman si echipa Biba Paris (FOARTE PROFI :) ). In curand apare revista si voi posta imaginile. Model:Flori Radu, tinute din colectii 2009-2010, Dior, Galliano, Kenzo...etc. si cateva haine foarte vechi romanesti, piese unicat cu detalii de executie senzationale.




interviu / tatianaernuteanu.com




De ceva timp observ ca stilismul a devenit la indemana oricui. Nu-ti mai trebuie nimic care sa certifice in vreun fel de ce sa te numesti asa. E destul sa te proclami stlist. Nu conteaza ca nu ai studii in aceasta zona, nici ca oamenii nu te recunosc in aceasta meserie, nici macar ca nu ai simt estetic. In acest context am ales azi, sa va fac cunostinta (pt cei ce nu o cunosc) cu Alina Latan. Alina este designer, creatoarea brand-ului Endless si unul din stilistii care atunci cand incepe sa se ocupe de imaginea cuiva, chiar se vede! Si nu doar eu sunt singura care are incredere in ea si in stilul “endless”, Inna sau Blaxy Girls sunt cateva din vedetele ce au solicitat-o in alegerea garderobei.
Hainele relaizate de Alina se adreseaza femeii care stie sa se sincronizeze cu moda timpului ei, care nu se teme de a fi altfel, creatiile ei fiind un mélange intre arta si moda.

T: Visul tau de a fi creator de moda nu s-a oprit la Timisoara, nici la Bucuresti. Povesteste-mi putin despre parcursul tau?

A.L: Am inceput facultatea (sectia de Moda), in Timisoara, in ultimul an am plecat spre Paris , cu o bursa de studii. Au urmat cateva stagii si conjuncturi fericite . De-atunci merg in mod constant in Franta , fie la Fashion Week-uri, fie cu alte proiecte sau pur si simplu in vacanta .

T: Ce inseamna a fi „endless”?

A.L: Inseamna sa gasesti echilibrul intre moda fara limite si stil, prin solutii creative.

T: Ultima colectie de unde s-a inspirat si ce a vrut sa transmita?

A.L: Ultima colectie pentru podium , a fost inspirata din filmul lui Peter Gerenaway ‘’A-Z and two noughts’’ , a fost un experiment reusit intre simetrie, asimetrie, moda, solutii inedite de realizare tehnica , pictura si film . Colectia pentru magazin, s-a epuizat deja si se munceste la urmatoarea.

T: O noutate a brandului tau este parfumul ”Endless 26 gold fragrance”. Ce ne poti spune despre el?

A.L: ”Endless 26 gold fragrance” este un proiect realizat impreuna cu Octavian Coifan, singurul din Romania , avizat in acest domeniu si printe cei mai bine pregatiti oameni din Europa. Este vorba despre un parfum de lux, cu un prêt pe masura, realizat in laboratoarele de la Versailles, cu esente naturale de tuberoze de India, floare de portocal , iasomie si iris cu accente de mosc si vanilie. S-a dorit sa fie un parfum cu o serie limitata dar pentru ca s-a vandut foarte bine , il vor reedita in curand.

T: In ultimul timp te-ai ocupat de consilierea multor vedete. Putem spune despre acestea ca au incetat sa fie tributare zeului BRAND?

A.L: Dinpotriva, brandul ‘’endless’’ a devenit putin mai exclusivist, majoritatea vedetelor dorind sa imbrace tinute endless , create special pentru ele.

T: La ce te raportezi atunci cand lucrezi la imaginea unei persoane publice la personalitatea sa sau ea devine un personaj al outfiturilor recomandate de tine?

A.L: Iau in calcul toate aspectele persoanei respective (vedeta sau clienta de la atelier), de la linia corpului ,la culoarea ochilor , a tenului pana la parfumul care ii place sau muzica pe care o asculta (sau o canta  ) pana la evenimentul sau momentul in care imbraca tinuta ‘’endless’’sau outfitul propus.

T: Cam cat se poate trisa cu imaginea?

A.L:Este suficient sa privim in jurul nostru…

T: Ce sansa au produsele românesti în fata celor din Occident?

A.L: Destul de mari, conteaza sa fie bine realizate si sa aiba preturi convingatoare.

T: Dar designerii şi stiliştii români cum sunt priviti dincolo de granițe?

A.L: Multi designeri romani vand deja foarte bine in strainatate iar pe partea de styling, numele Alinei Caraman este foarte cunoscut in Franta si U.S..

T: Cum ai caracteriza procentul de snobism în Romania ? E mai mare decât cel din Franta?

A.L: Da, este !!! Snobism, orgoliu, grandomanie, nu le inteleg , sper ca procentul sa nu creasca ….

T: In lumea “Alina Latan” ce va ramane intotdeauna la moda?

A.L: Brandul ‘’endless’’, atentia pentru detalii, informarea permanenta si corectitudinea.

T: Sezonul acesta ce propuneri ai face din punct de vedere al tendintelor de urmat?

A.L: Rochii simple cu o linie asimetrica, rochii lungi perfecte pentru o seara intr-un club Lounge, volume 3d si geometrica perfect controlata, colectia Calvin Klein, umerii supradimensionati si colectia trashy-rock a casei Balmain. Dantela delicata si broderiile elegante , realizate manual.

T: Sexualitatea si moda. Pana unde pot merge impreuna si de unde nu mai fac casa buna?

A.L: Sexul vinde si asta n-o sa se schimbe. Putini sunt acei designeri care inteleg limitele dintre sexualitate si moda. Merg bine impreuna daca nu sunt la limita cu vulgaritatea si daca sunt bine contolate de experienta si talentul unui designer si mai ales atitudinea celui care imbraca respectivul produs.

T: Ce om consideri extrem de influent in moda?

A.L: Anna Wintour, Carine Ritfeld, Conde Nast, presa avizata.

T: Stiu ca ai facut un stagiu alaturi de Rick Owens si echipa sa, altul la Christian Lacroix. Cat de anevoios a fost drumul pana acolo? Care au fost etapele ce au trebuit parcurse?

A.L: La fel ca si John Galliano sau Christian Lacroix, Rick este un om minunat, relaxat si extrem de pasionat de munca lui. N-a fost un drum greu pentru ca mi-am asumat alegerea, mi-am dorit sa-i cunosc si sa invat mai mult , totusi, au existat si etapele clasice, firesti, de trimis cv-uri sau de interviu.

T: In Paris spre exemplu care consideri ca a fost cel mai impresionant lucru pe care l-ai observat?( in ce priveste industria fashion)?

A.L: Respectul fata de munca bine facuta si evitarea superficialului. Implicarea mult mai mare a designerilor si dorinta de a face haine speciale care se vand bine si nu de a mai bifa o colectie doar ca sa nu-i uite lumea.

T: Cate ceva despre proiectele tale viitoare?

A.L: Nu sunt o persoana superstitioasa insa prefer sa vorbesc despre proiectele mele abia dupa realizarea lor. Zilele trecute, Inna a luat 4 premii la RMA. Acum un an am facut prima sedinta foto pentru formatia Blaxy Girls, de-atunci lucram impreuna si premiul de la RMA , fanii si ascensiunea lor rapida confirma munca noastra. Incerc sa gasesc putin timp sa plec cateva zile in vacanta si sa desenez noua colectie ‘’endless’’.

T: Un gand pentru cititori…..

A.L: Shopping placut si syling corect .

u make my day !

In ultimul nr. al revistei IMAG, Dan , unul dintre oamenii la care tin enorm si alaturi de care lucrez de ceva timp , si-a prezentat o foarte mica parte din munca lui de.....fotograf ( cu toate ca ceea ce face el, este la nivel de arta de MARE calitate , finete, subtilitate si mai ales creativitate). Felicitari DAN :)! U MAKE MY DAY ! va asigur ca it's just the beginning :)....