Pages

Friday, January 30, 2009

LE LUXE ABSOLU , C'EST DE POUVOIR ETRE SOI-MEME !

MANIFEST IMPOTRIVA ORBIRII - de manuel dinculescu - director de programe la radio21

....unora v-ar prinde bine sa cititi textul asta si sa incercati sa-l intelegeti.

'' Pentru ca vad ca intrarea lui costi in finala selectiei pentru eurovision 2009, a starnit o adevarata enervare nationala, doresc sa va arunc manifeste’n cap !!!

Ma deranjeaza foarte tare ochelarii de cal, ideile preconcepute si frustrarile pe care romanul le are in general, la tot ce nu “este scris in carti” si iese din tiparele “obisnuintei” . ma enerveaza pana la infarct reactiile ne controlate si ne gandite cu un minim de logica, a turmelor cu sau fara stapan. E suficient sa arunce unul piatra, pentru ca toti ceilalti sa’i urmeze calea. Ma irita comentariile trase la indigo a acelorasi si acelorasi si acelorasi si acelorasi si acelorasi si acelorasi si acelorasi oameni a tot stiutori, si la tot priceputi. De la spalatul vaselor pana la rachete spatiale, trecand prin mecanica auto, fotbal, politica si nu in ultimul rand muzica, toata lumea stie si isi da cu parerea. Lasitatea de “fotoliu” a celui care sictirit ragaind o bere cu aroma de mustar si mici, scuipa un scarbos : “ daca eram eu acolo, altfel ar fi fost situatia” sau celebrul si deja mult prea enervantul : “ eu as fi putut face mai bine “. In 15 ani de radio am inteles, cu greu e adevarat, ca nu tot ceea ce’mi place si’mi convine mie pe plan muzical, este corect si bun. Ca nu ceea ce’mi spun amicii de spritz si curve, este litera de lege, si trebuie pus in practica. NU !!! CATEGORIC NU !!! pentru simplul motiv, ca stand parsiv si lenes pe margine, in coltul tau intunecos si mucegait, nu ai cum sa observi decat nimicul si murdarul ce te inconjoara. Ceea ce depaseste granitele orizontului tau, iti este pur si simplu necunoscut, iar pentru a’l critica, trebuie OBLIGATORIU sa ti’l scoti la lumina, sa’l simti, sa’l asculti, sa incerci sa’l intelegi si nu in ultimul rand, dupa ce macar ai vazut despre ce este vorba, sa te apuci sa mazgalesti verdicte pe o foaie. Obisnuinta nu inseamna mereu bine, asa cum necunoscutul nu inseamna obligatoriu rau. Din nefericire necunoasterea naste frustrari, frustrarile rautate si ura care macina si ultima farama de ratiune ce calauzeste spiritul majoritatii, naste conflicte. Am scos la lumina in ultimii ani zeci de hituri si artisti marginalizati de dinozauri incapabili sa accepte ca lumea se schimba, si ca e timpul sa’si spuna noapte buna. Am inceput acum aproape 10 ani sa incurajam un stil muzical mult prea SATANIST in mintile pletosilor compozitori, care astazi iata, este la fiecare colt de bloc si a devenit fenomen national. Am relansat trupe si am accordat “asistenta medicala” tinerilor mult prea speriati de comunism spagi si relatii. Fara nume, multumiri si statui, fara stiri si reportaje, fara glorie, faima, poze si autografe, fara aplauze, averi si vedetisme. Dar stiti ceva ? macar am satsfactia ca am incercat , am facut si am impus lucruri de care va bucurati zi de zi fara a va intreba simplu : de unde au aparut toate astea ?

NU vreau sa fiu roman patriot umil si in curul gol, inconjurat de ruinele unei societatii indobitocite si orbite de acest usuratic ORI CA NOI ORI LA GUNOI !!! vreau sa fiu un cetatean DEMN si DREPT, mandru de ceea ce sunt si suntem, de ceea ce am facut, facem si vom face !!! ''

Manuel, felicitari! Buna teorie, bun articol! u rock :) !

Thursday, January 29, 2009

blaxy week :)

seara semifinalei Eurovision 2009... am luat cateva poze de pe diferite site-uri...m-a preocupat mai mult vestimentatia fetelor...:))...si toti (fara exceptii) eram preocupati de baloanele din decor , inclusiv tina (super cool). concluzia : melodia fetelor suna bine si cu putin heliu in voce :))











poza cu blaxy si mihaela preda (the super girl de la roton)

cu alexandra si cretzzzu :))

Friday, January 23, 2009

i love Leon !!!

astazi in backstage la ''happy hour'' l-am cunoscut pe Leon! Este baietelul Mihaelei Cernea si este cel mai rock kid ! Ce vedeti in filmulete e cam 10% din potential :)! ESTE ADORABIL!!!! ....o sa intelegeti :)).

leon

Monday, January 19, 2009

BLAXY GIRLS - dear mama

regia Florin Botea, styling je ;). Multumesc fetelor, florin ,mihaela(roton), alina de la make-up ;), monica aka mama blaxy :)) ...

Saturday, January 17, 2009

O mica parte a proiectului de decor pentru turneul Coldplay 2008





:)


live in Paris pe 30.01.2009 - ora 20 - Club NME - Elysee Montmartre

Wednesday, January 14, 2009

FASHION meets HP


Hewlett-Packard si designerul vestimentar Vivienne Tam au lansat un nou model de laptop(similar parteneriatului de anul trecut dintre Prada si LG pentru productia unui telefon mobil). De dimensiunea unei posete-plic, noul laptop a fost prezentat in cardul saptamanii modei de la New York si incepand cu luna decembrie este disponibil in magazinele specializate la pretul de 700 dolari.

Sunday, January 11, 2009