Pages

Monday, February 4, 2008

PORNSTAR .....(pentru k asa scria pe t-shirt :) )

Tzup, tzzzup, zilele trecute am facut sute de pozzze noi cu Andrei. Am gasit super studio la Alex in Timisoara, super muzica, super fun :)! A fost destul de greu sa aleg cateva poze pt. ca majoritatea sunt reusite si FARA prelucrari & photoshop. Cu Andrei am lucrat la fel de bine k de obicei si nu spun asta pentru ca e imaginea ''endless men'' ci pt. ca e foarte bun.... ;)mai ales in job-ul lui. Sergiu - hair & make-up si Alex Matusciac (www.fashion-studio.ro) - foto...si eu cu hainele pe-acolo ...:). Andrei, dozele alea de red bull au fost la fix...:)....thx.;)

7 comments:

Anonymous said...

draga mea, vreau si eu pozele ... pentru reviste ...

alina said...

uuauuuu , super ok! THX. doamna, vorbesc cu alex si andrei si trimit ;)! poate bem o cafea pe 15 sau 16 ... vezi si tu cum ai loc prin agenda ;)....

Anonymous said...

super pozele ;)

alina said...

thx;)

alina said...

ROX, e ok cu pozele ,andrei a dat ok-ul si alex . la alex ar. tr. sa apara langa nume, site.ul www.fashion-studio.ro
hai sa mai vorbim pe mail si poate mai alegem poze...
thx. a

21b said...

hey... super blogul tau..chiar imi place... am si eu unul pentru modoficat poze http://modificaripoze-21b.blogspot.com/ ....daca ai timp te rog sa arunci o privire si pe la mine...mersi mult..cine stie..poate pe viitor daca ai dor...a putea face schimb de link-uri pentru pub..msmsmsmsmsmsm:)

Anonymous said...

misto t-shirt :)) te pupic Alina ;)