Pages

Tuesday, October 13, 2009

The Marker


va multumesc si eu ;)

1 comment:

Anonymous said...

Salut!

Mai jos gasesti comunicatul de presa la primul eveniment de moda dedicat femeilor plinute!
Daca iti place proiectul, te rog, ajuta-ne sa il promovam.

In alta ordine de idei, desi acesta este un proiect personal lucrez si la o revista online, iDieta.ro, si daca imi trimiti datele tale de contact complete as putea sa te tin la curent si cu alte lucruri interesante, in special un numar de telefon m-ar ajuta mult.


Multumesc,
Isabel

Isabel Buganu
0749.108.213
isabel.buganu@gmail.com

George Neagu participa la Chique Boutique!

Primul eveniment dedicat femeilor plinute unde inveti sa te imbraci in tendinte dar si cum sa traiesti o viata sanatoasa!

Bucuresti, 10 noiembrie 2009 – Pe 14 noiembrie, la Cafepedia, se organizeaza in premiera in Romania un spatiu unde masurile nu mai sunt o problema in gasirea tinutei perfecte. Designeri, specialisti in beauty si nutritionisti vor sustine seminarii gratuite la evenimentul dedicat celor mai plinute dintre noi!

Designerii participanti vor veni cu piese special create, ca indiferent de silueta fiecareia, sa poti gasi tinuta perfecta, iar specialistii in nutritie, beauty si psihologie vor sustine seminarii gratuite despre cum putem avea o viata sanatoasa!

Seminariile se adreseaza tuturor celor care tind spre o existenta mai echilibrata, chiar daca nu duc o lupta cu kilogramele!

Program seminarii:
11.00 Invata sa te hranesti corect!
13.00 Cum sa rezist tentatiilor culinare?
15.00 Tehnici corecte de slabit
16.30 Cum fac fata presiunilor sociale daca sunt plinuta?
La finalul zilei aflam unde pleaca Premiul Vizitatorului!

“Imi place sa creez haine pentru femeile cu forme, pentru ca materialele se aseaza mult mai frumos, in ciuda prejudecatilor. Ma bucur ca pot participa la aceasta initiativa care invita femeile sa inteleaga ca a fi frumoasa nu inseamna sa fii anorexica ci sa iti gasesti echilibrul intre ceea ce esti si ceea ce te poate defini ca fiinta!”, declara George Neagu, designer vestimentar.

“Chique Boutique este pentru mine o provocare. Mă provoc să demonstrez că se poate. Se poate să fii plinuţă şi să te îmbraci după ultima modă. Se poate să fii plinuţă şi să ai cele mai trendy accesorii, care te pun în valoare. Se poate să laşi deoparte complexele şi să ai o viaţă sănătoasă.”, spune Raluca Caranfil, organizator Chique Boutique.

Locatie eveniment:
Cafepedia/ Str. Arthur Verona Nr. 2/
14 noiembrie 2009 / h 10.30 – 19.00
Intrare: 10 Ron



Despre Chique Boutique:
Evenimentul s-a nascut din necesitatea de a oferi femeilor plinute un spatiu unde pot gasi haine de calitate, in tendinte, dar si cu masuri mari. In acelasi timp, organizatorii isi propun sa ofere publicului tinta seminarii si workshopuri prin care sa invete ca a avea o viata sanatoasa nu este un desiderat de neatins, ci poate fi obtinut de oricare dintre noi!