Pages

Monday, October 29, 2007

enjoy ..the silence :)

1.De ce presa din tm. (caz concret), vine la conferinte de presa si nu intreaba NIMIC ? S-a intamplat la festivalul organizat de IuliusMall... Zero curiozitate fata de eveniment, fata de concurenti....si multe goluri de aer..
2.De ce in urma unui concurs pt. studenti , aflat la prima editie dar care si-a atins scopul si a facilitat realizarea si prezentarea unor colectii + colaborari + premii pentru TOTI participantii , se scrie mai mult despre cat de bune sunt sau nu sunt manechinele de pe podium ?

3 comments:

Carina said...

Pentru ca asta e nivelul mass-media din Timisoara, din pacate...

Octavian Coifan said...

Trebuie sa iti reamintesc ... ca nici la RFW de la Iasi, totusi cel mai mare eveniment de moda anual, presa (TV si scrisa) a fost destul de zgircita cu detalii. Sa nu mai vorbesc de cea de "moda" care a acoperit destul de frivol subiectul (oricum mai bine ca in anii precedenti) si faptul ca ... singurul loc unde ai putut vedea toate colectiile au fost, nu celebrele glossy, ci din fericire Internetul: 121.ro si fashion&beauty la inceput.
Poate ca nu a intrebat nimic... pentru ca era plictisita (presa) sau poate ca Bote nici macar atita interes nu mai prezinta (de ex. ce a mincat in TM:)). E bine totusi ca ai inceput sa pui tu ... citeva imagini pentru ca altfel evenimentul se va pierde in uitare.

Anonymous said...

cred ca problema e cauzata de faptul ca nu exista reporteri specializati in domeniu si sigur nu stiau cum sa abordeze tema ...